Norwegian Fashion Hub arrangerer konferanse

NorwegianFashionHub_10-12Feb2014_Savethedate_Final01

10 – 12. februar arrangeres konferansen Needlework & Technology 2014 på  DogA, Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo. Norwegian Fashion Hub (NFH) er en nyskapende og tverrfaglig arena for dialog og utvikling av norsk motebransje.

 

Aktiviteter i perioden:


Konferansen 
NFH inviterer et tverrfaglig publikum til å dele kunnskap med ledende norske og internasjonale foredragsholdere, fagpersoner og bedrifter, om fremtidens utvikling innen globale samfunnstrender, teknologi og handel.

Showcase
UP og F5 Concept Store samarbeider om en konseptuell showcase som presenterer noe av det beste innen kontemporær norsk motedesign. Formatet vil være en forlengelse av en Pop Up butikk i F5 sine lokaler i Øvre Slottsgate 5 i Oslo.

Nåløyet 
Magasinet HENNE står bak hedersutmerkelsen «Nåløyet». I kjent stil inviterer de publikum til en festaften med motevisning og kåring av Årets Motedesigner og Årets Tilbehørsdesigner.

Utstilling 
«Fra Råvare til Merkevare» er en utstilling som synligjør den eksisterende råvare- , tekstil- og håndverksindustrien i Norge. Ambisjonen er å styrke samarbeid i verdikjeden mellom design, håndverk og produksjon.

Seminarer og workshops
Det arrangeres flere aktiviteter i forbindelse med diverse prosjekter i regi av Norwegian Fashion Institute.

Konkret program og invitasjoner sendes ut ved årsskifte.

WWW: Norwegian Fashion Hub   
Twitter: Nor Fashion Hub

Norwegian Fashion Hub er initiert av Norwegian Fashion Institute i samarbeid med Oslo Kommune og Innovasjon Norge.