Stort oppmøte på Fashion Forward 2013 på DogA

normal

 

Mezzaninen på DogA var fullsatt da det årlige kunnskapsseminaret Fashion Forward 2013 gikk av stabelen tirsdag 15. oktober. Arrangementet var i regi av Norwegian Fashion Institute og en del av Oslo Innovation Week ‘s offisielle program. fashionFokus var programansvarlig og prosjektleder på seminaret.

Over 100 deltagende kom for å høre norske og internasjonale foredragsholdere som Stefan Siegel (UK/IT) fra NOT JUST A LABEL, Alexander Eskeland fra SWIMS og Dr. Atle Hauge fra Østforsk diskutere temaer som internasjonale markeder, nye digitale plattformer, potensial og utfordringer i oppstartsfasen, entreprenørskap og «den skandinaviske bølgen».

«Det var veldig inspirerende å høre foredragene til David Baker og Stefan Siegel og få muligheten til å snakke med begge etterpå,» sier Julie L. Parisi fra UP Design. « Spennende at det var mye fokus på business og start-up. I tillegg er det viktig at man får møte menneskene som jobber i bransjen i en faglig setting.»