Fotograf, twitrere og andre frivillige søkes til panelsamtalen onsdag 5. juni

bilde

Er det noen som kunne tenke seg å ta litt bilder under arrangementet så vil vi gjerne komme i kontakt med deg! Du må disponere eget kamera og sånn sett er det jo også er en fordel om du har erfaring med foto. I etterkant vil bildene legges ut på nettsiden vår og på Facebook. (Litt sånn som det her.)

Vi søker også noen som har lyst til å hjelpe til med koordinering av event og panelsamtale, oppdatere sosiale medier, gjesteliste og lignende. (Vi søker 2-3 personer, og vi er flere som deler på disse oppgavene så det er en ganske grei jobb.) Du må benytte egen telefon til Twitter og Instagram. Vi har godt over 300 følgere på Twitter, nærmere 600 på Facebook og har akkurat opprettet en Instagram-konto. Det er en fordel om du har erfaring med Mac. Og det er et must at du er trivelig og blid selvsagt.

Alle involverte, bak og på scenen, stiller opp på dugnad, men vi lover en spennende kveld hvor du blir kjent med masse flinke folk i bransjen.

Send en mail om du er keen! Siw siw@fashionfokus.no